Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:30- 8:15 |
|
|
|
|
|
2 |
8:20- 9:05 |
|
|
|
|
HK 2hz-1/2 j.angielski
|
3 |
9:10- 9:55 |
|
HK 2ht-1/2 j.angielski
|
|
KR 4ct-2/2 kreowanie wi
|
SM 3ft-1/2 j.angielski
|
4 |
10:05-10:50 |
RM 2dt-1/2 tech.fryzjer
|
HK 2dz-2/2 z_angielski
|
EL 1bt-2/2 wypos.gastro
|
SM 3ht-1/2 j.angielski
|
NA 3dt z_angielski
|
5 |
10:55-11:40 |
NA 4ct-1/2 z_angielski
|
HK 4ct-2/2 z_angielski
|
IJ 2dt-2/2 zasady żywie
|
KB 4at obsługa kon
|
SI 4ct-1/2 pr.organ.hot
|
6 |
11:45-12:30 |
|
SM 4at-1/2 j.angielski
|
HK 4ct-2/2 j.angielski
|
SM 4at-1/2 j.angielski
|
NA 4ct-1/2 z_angielski
|
7 |
12:35-13:20 |
SM 3at-2/2,3dt-2/2 j.angielski
|
SM 3ht-1/2 j.angielski
|
SM 4at-1/2 j.angielski
|
CH 1bz-2/2 j.angielski
|
|
8 |
13:35-14:20 |
|
|
SM 3at-2/2,3dt-2/2 j.angielski
|
SM 3kz-2/2,3dz-2/2,3hz-2/2 j.angielski
|
|
9 |
14:25-15:10 |
|
SM 3ft-1/2 j.angielski
|
|
|
|
|